Diensten

Schilderdiensten

De schildersbranche is een branche waar vakmanschap in de uitvoering het onderscheidend vermogen vormt en waar productiviteit een rechtstreeks verband houdt met het vakmanschap.Steeds meer schildersbedrijven baseren hun vaste personeelsbestand tegenwoordig op de werkvoorraad die beschikbaar is voor de winterperiode.

Dit als gevolg van de veranderende regelgeving op het gebied van het aannemen en weer ontslaan van seizoenskrachten. Er wordt dus gewerkt met een kern van vast personeel waar altijd werk voor is. Rondom deze vaste kern wordt personeel ingeleend. Ook worden seizoenskrachten door middel van payrolling overgedragen aan een uitzendorganisatie waarna zij weer teruggehuurd worden door het schildersbedrijf.

Om aan deze werkwijze een goede invulling te geven is het voor het schildersbedrijf dus zeer belangrijk dat zij een samenwerking aan gaan met een bedrijf dat beschikt over capabele vaklieden in de piekperiodes en over kennis van zaken in de branche.

Technicbouw onderscheidt zich in de markt door het aan kunnen bieden van kwalitatief goede schilders en beschikt over een gedegen inhoudelijke kennis omtrent het schildersvak in de uitvoering en de administratieve processen in de verloning van de schilders.

Straalwerk

Met stralen verwijderen wij roest van uw velgen, onderdelen en andere voorwerpen. Stralen is een behandelwijze die niet onderschat moet worden. Het verwijderen van bijvoorbeeld roest d.m.v. stralen is specialistisch werk. Technicbouw heeft een ruime ervaring met het stralen van velgen, onderdelen en andere voorwerpen van uw auto of bedrijfsauto.

Per voorwerp bepalen wij welk straal middel we gebruiken en met welke korrelgrote er gewerkt gaat worden. Dit heeft te maken met de hoeveelheid roest of schade die op het voorwerp aanwezig is.

Technicbouw is met zijn kennis de geschikte partij om uw straalwerk te verzorgen.


Schrijf ons of kom eens langs en wij maken een persoonlijke offerte op voor uw werken.